Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2023
29/06, 08:06

Τελετή Αποφοίτησης Μεταπτυχιακού προγράμματος "Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία"

Η τελετή αποφοίτησης της 2ης σειρά φοιτητών του Δι-Ιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία” που προσφέρεται από το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Την τελετή που πραγματοποιήθηκε στους κήπους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, τίμησαν με την παρουσία τους η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, το ακαδημαϊκό προσωπικό των δύο ιδρυμάτων και πλήθος εκπροσώπων της ευρύτερης Ακαδημαϊκής, Ναυτικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και συγγενείς και φίλοι των αποφοιτησάντων.
Κατά τη διάρκεια της τελετής παραδόθηκαν τα βραβεία που απονέμει το πρόγραμμα σε τρεις αποφοίτους/ες που αρίστευσαν. Επίσης, απονεμήθηκαν στους τρεις φοιτητές του 3ου κύκλου σπουδών οι υποτροφίες που χορηγούνται με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια από το Aikaterini Laskaridis Foundation - Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και τη ναυτιλιακή εταιρεία Seanergy Maritime Holdings Corp. Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τους εκπροσώπους των δύο φορέων.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share