Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2023
01/06, 09:06

Η SQLearn καινοτομεί στη ναυτιλιακή εκπαίδευση με τον βοηθό Τεχνητής Νοημοσύνης

Η SQLearn, κορυφαία εταιρεία στην ναυτιλιακή εκπαίδευση, κυκλοφόρησε το πρωτοποριακό βοήθημα Τεχνητής Nοημοσύνης (ΑΙ), που θα ενσωματωθεί ως πρόσθετο στα ηλεκτρονικά μαθήματα της SQLearn (CBT). Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει μια διαδραστική και συναρπαστική εμπειρία μάθησης για τους ναυτικούς σε όλο τον κόσμο, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς στη ναυτιλιακή εκπαίδευση.
Σε μια βιομηχανία που χαρακτηρίζεται από ταχεία τεχνολογική εξέλιξη και πολύπλοκες λειτουργίες, η ανάγκη για αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμη. Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την πρόκληση, η SQLearn έχει αξιοποιήσει τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσει έναν ψηφιακό βοηθό που εμπλουτίζει τα CBT μαθήματά της, καθιστώντας τα πιο δυναμικά και διαδραστικά.
"Ο βοηθός Tεχνητής Nοημοσύνης αλλάζει τα δεδομένα στη ναυτιλιακή εκπαίδευση," δήλωσε ο Σπύρος Γκούμας, Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn. "Δεν πρόκειται απλώς για την παροχή πληροφοριών, αλλά για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που βελτιώνει την αλληλεπίδραση, διευκολύνει την κατανόηση και παρέχει ένα εξατομικευμένο περιβάλλον μάθησης για τους ναυτικούς μας. Είναι ένα εργαλείο που θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι ναυτικοί αλληλεπιδρούν με τα CBT μαθήματά μας."
Ο βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης λειτουργεί ως ψηφιακός δάσκαλος που απαντά άμεσα στις ερωτήσεις των εκπαιδευόμενων, ευνοώντας έτσι την κατανόηση και τη βέλτιστη αφομοίωση του υλικού του μαθήματος. Παρακολουθεί επίσης την πρόοδο του μαθητή, παρέχει εποικοδομητική ανατροφοδότηση και προσαρμόζει το περιεχόμενο σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου.
"Με την ενσωμάτωση αυτού του καινοτόμου εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης στα μαθήματά μας, προωθούμε την ναυτιλιακή εκπαίδευση, παραμένοντας πιστοί στην δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτική, προσβάσιμη και κατάλληλη εκπαίδευση. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τους ναυτικούς, παρέχοντάς τους τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαπρέψουν στο ρόλο τους και να εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στη θάλασσα," πρόσθεσε ο κ. Γκούμας.
Η SQLearn καλεί τις ναυτιλιακές εταιρείες, τους φορείς και τους επαγγελματίες ναυτικούς να εξερευνήσουν την εμπειρία μάθησης που προσφέρει ο νέος βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sqlearn.com.
Σχετικά με την SQLearn
Η SQLearn είναι κορυφαία πάροχος ναυτιλιακής εκπαίδευσης, αφοσιωμένη στην καινοτόμο, ποιοτική και προσβάσιμη εκπαίδευση. Υποστηρίζει τις δυναμικές ανάγκες της ναυτιλιακής βιομηχανίας και συμβάλλει στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των ναυτικών παγκοσμίως.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share