Τετάρτη, Μάρτιος 22, 2023
26/01, 09:01

Η καρδιά της δημιουργικότητας του Πειραιά χτυπάει στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Με ευχές και προσδοκίες για μια παραγωγική χρονιά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά έκοψε πρόσφατα την πρωτοχρονιάτική πίτα του την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, παρουσία υπουργών, βουλευτών, Δημάρχων και Τοπικών Αρχών καθώς και εκπρόσωπων επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων.
Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας είπε στο μήνυμα του ότι το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω του κορονοϊού, της αύξησης του κόστους και της πράσινης επιχειρηματικότητας.
Πάντως στο ΒΕΠ δεν έσβησαν ποτέ οι μηχανές παραγωγής, ήταν ζωντανές στηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σχεδιάζοντας δράσεις εξωστρέφειας και αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων.
Οι Βιοτεχνίες θέλουν στοχευμένες λύσεις και δυνατότητα να συμμετέχουν στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο ΕΣΠΑ για την ένταξη στο πρόγραμμα ψηφιακής και πράσινης ανάπτυξης.
Το ΒΕΠ ζητάει επίσης αύξηση της δόσης των 24 σε 120 και νέα στρατηγική για την τεχνική εκπαίδευση.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλίες των επίσημων προσκεκλημένων και κοπή της πίτας. Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Στέφανος Παπανδρέου, συν-εκδότης του ELNAVI.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share