Τετάρτη, Μάρτιος 22, 2023
26/01, 09:01

Κοπή πίτας και Υποτροφίες Propeller Club Πειραιά

Σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση όπου κυριάρχησε η αισιοδοξία για τις σχέσεις της Ελλάδας και ΗΠΑ και η επιβράβευση της νέας γενιάς για ναυτιλιακές σπουδές το Propeller Club Πειραιά πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του και τις απονομές των υποτροφιών.
Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρέσβης των ΗΠΑ κ. George Tsunis και οι υπουργοί Ναυτιλίας, Παιδείας, βουλευτές και εκπρόσωποι σωματείων και ιδρυμάτων.
 Ο κ. Πρέσβης στην ομιλία του τόνισε: “Η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στα ναυτιλιακά ζητήματα και έχει καταστεί ενεργειακός κόμβος της Ν.Α. Ευρώπης.
Η ανάπτυξη της έχει ξεπεράσει 3 φορές τον μέσο όρο της Ευρώπης και οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά μας”.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν δωρεές στα εξής Ιδρύματα ή Οργανισμούς: 3rd Fire Station of Piraeus, A Woman Can Be, Ασκληπιείο Βούλας, ΕΛΕΠΑΠ, Γηροκομείο Πειραιώς, Μαζί για το Παιδί, Όμιλος Ερετών Πειραιώς, Σύμπλευση, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Χατζηκυριάκειο.
Στη συνέχεια απονεμήθηκαν Υποτροφίες σε αριστεύσαντες φοιτητές σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα:
-Υποτροφία Ζωής Λάππα στη Νομική Αθηνών για Μεταπτυχιακό Ναυτικού Δικαίου,
- Alba Graduate Business School
- American College of Greece
- American Farm School
- Υποτροφία Latsco για 2023-24 προς το Athens University of Economics & Business, για Μεταπτυχιακό πρόγραμμα
- BCA College
- Fullbright Foundation
- Livaneio Lyceum
- MAN Energy Solutions
- Metropolitan College
- Υποτροφία Ιωάννης Φραγκούλης εις μνήμη του πατέρα του προέδρου του Propeller Club Πειραιά προς το Πανεπιστήμιο Πειραιά
- University of the Aegean
Την εκδήλωση χρωμάτισαν μουσικά με τις καταπληκτικές τους εκτελέσεις οι ορχήστρες ACS Athens, American Community Schools, Deree College, American College of Greece και παραδοσιακούς χορούς από τον χορευτικό όμιλο του Pierce College, American College of Greece.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share