Κυριακή, Ιούλιος 14, 2024
04/07, 10:07

Απονομή μεταπτυχιακών τίτλων του καινοτόμου προγράμματος «Διοίκηση στη Ναυτική Επιστήμη και Τεχνολογία»

Με την συνεργασία του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων πραγματοποιήθηκε η Τελετή  Ορκωμοσίας των αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος διοίκηση στην “ναυτική επιστήμη και τεχνολογία” την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο διοικητής της σχολής ναυτικών δοκίμων συνεχάρη τους 52 αποφοίτους του προγράμματος και εστίασε στην Εξωστρέφεια της σχολής καλώντας να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τροπή τις γνώσεις που έλαβαν στο πρόγραμμα.

Ο πρύτανης Μιχαήλ Σφακιανάκης στον χαιρετισμό του τόνισε ότι θα επεκταθούν οι συνέργειες σπουδών με το ΓΕΕΘΑ για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στρατευμένων νέων αλλά και του οποιοδήποτε νέου θα επιθυμούσε να λάβει μεταπτυχιακό τίτλο.

Ο κοσμήτορας της σχολής ναυτιλίας του πανεπιστημίου Πειραιά Άγγελος Παντουβάκης στην ομιλία του παραίνεσε τους αποφοίτους να είναι σε εγρήγορση για να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές του επιχειρηματικού και ναυτιλιακού περιβάλλοντος και μετά από σκέψη και μελέτη να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις.

Ο Διευθυντής του Προγράμματος Ι. Θεοτοκάς Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς τόνισε ότι η γνώση αποκτάται με κόπο και δεν μπορεί να αγοραστεί όσα χρήματα και να διαθέτει κανείς καλώντας τους αποφοίτους να διεκδικήσουν με αυτό το εφόδιο μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της ναυτιλίας και του πολεμικού ναυτικού. Επίσης επεσήμανε να ακολουθούν τις αρχές της ευθύνης της συνεργατικότητας και συνέπειας.

Στον χαιρετισμό του ο Γ. Γαλάνης Καθηγητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων συνεχάρη τους συντελεστές και εξέφρασε την βεβαιότητα του για την αποδοχή και επιτυχία του προγράμματος.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στηρίζει το ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη, η Seanergy Maritime και η Spectrum Labs.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share