Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
21/12, 10:12

Δωρεά τριών υποτροφιών σε αριστούχους σπουδαστές των ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών από την Pantheon Tankers

Ο όμιλος ελέγχει τρεις εταιρείες με 82 συνολικά πλοία στηρίζει παραδοσιακά την ελληνική ναυτιλία και τους Έλληνες αξιωματικούς 

Σταθερά στο πλευρό της ελληνικής σημαίας και των Ελλήνων αξιωματικών γέφυρας και μηχανής βρίσκεται ο όμιλος εταιρειών της Άννας Αγγελικούση και των γιων της, Φραγκίσκου και Αντώνη Κανελλάκη. Έντονη είναι η στήριξη και στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού από όπου προέρχονται οι Έλληνες αξιωματικοί που θα επανδρώσουν τον στόλο των ναυτιλιακών εταιρειών.
Στο πλαίσιο αυτό δόθηκαν τρεις υποτροφίες σε αριστούχους πρωτοετείς σπουδαστές των ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών από την Pantheon Tankers Management τον βραχίονα δεξαμενόπλοιων του Ομίλου. Οι άλλες δύο εταιρείες είναι η Alpha Gas και η Alpha Bulkers.
“Ο Όμιλος Εταιρειών μας, υποστηρίζουμε σταθερά τους μελλοντικούς ναυτικούς και αναγνωρίζουμε την αριστεία μεταξύ τους. Δόθηκαν 3 υποτροφίες σε αριστούχους πρωτοετείς σπουδαστές της ΑΕΝ Χίου και της ΑΕΝ Οινουσσών” σχολιάζει η εταιρεία σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.
Πρόσφατα η Alpha Gas τιμήθηκε με το Lloyd’s Awards με το βραβείο “Επιτεύγματος της τελευταίας 20ετίας” ως μέλος των ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακών εταιρειών με στόλο που απαρτίζεται από πλοία LNG Carriers-Greek LNG Shipping Sector. Η Alpha Gas έχει έξι LNG Carriers στο νερό και δυο υπό ναυπήγηση.
Η Alpha Bulkers έχει 37 φορτηγά πλοία και η Pantheon Tankers έχει 39 δεξαμενόπλοια. Συνολικά ο όμιλος ελέγχει 82 πλοία στο νερό και δυο υπό ναυπήγηση.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share