Τρίτη, Μαϊος 30, 2023
20/10, 10:10

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

Με επίτιμο καλεσμένο ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη εγκαινιάστηκε η νέα περίοδος των καθιερωμένων γευμάτων Εργασίας στα οποία και αναλύονται θέματα της επικαιρότητας.
Την εκδήλωσηάνοιξεο νέος Πρόεδροςτης Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κ.ΓιώργοςΣπ. Αλεξανδράτοςπουεπεσήμανετον βασικόρόλοπου έχειη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς εκτόςπολλώνάλλωνόπως αυτόςτης ενεργήςαλληλοδικτύωσηςτων μελώνκαι της ενημέρωσηςτους μέσωπολυποίκιλωνενεργειών.
Στη συνέχειαο ΔήμαρχοςΠειραιώςκ.ΙωάννηςΜώραληςαπηύθυνεένα σύντομοχαιρετισμόεπικεντρωμένοςστη συνεργασίαπου είχεη Πολιτείαμε τον Δήμοτόσοστην ανέγερσητου Πύργουστον Πειραιάόσοκαι στην ολοκλήρωσητων 3 σταθμώντου Μετρό.
Ο ΥπουργόςΑνάπτυξηςκαι Επενδύσεωνκ.ΆδωνιςΓεωργιάδηςο οποίοςέχειδιατελέσεικαι ΥφυπουργόςΝαυτιλίαςτο 2011 στη κυβέρνησητου κ.ΛουκάΠαπαδήμου, εξέφρασε την χαρά του για την πρόσκληση και ανέπτυξε σε μια 45λεπτη τοποθέτηση του  το έργοτης κυβέρνησηςκαι του Υπουργείουτου δίνονταςμεγάληέμφασηστο ενδιαφέρονπου υπάρχειαπό εταιρείεςκολοσσούςνα επενδύσουνστην Ελλάδακαι για τα καίριαθέματαπου απασχολούντο ναυτιλιακόπλέγμαόπως μεταξύ άλλωνη ναυπηγικήβιομηχανίακαι η ενέργεια.
Μετά την αρχικήτου τοποθέτησηπολλάαπό τα μέλητης Λέσχης έθεσαντις δικέςτους ερωτήσειςστις οποίεςο Υπουργόςέδωσεεμπεριστατωμένεςαπαντήσειςδημιουργώνταςένα εποικοδομητικόδιάλογο.
Την εκδήλωσητίμησανμε τη παρουσίατους εκτόςτων άλλωνανώτατοιεκπρόσωποιθεσμικώνφορέωνη ενώσεωνόπως οι  Δρ. Γεώργιος Πατέρας – Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε., ο κ. Χαράλαμπος Σημαντώνης  - Πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Μ.Α. , ο κ. Χρήστος Ταραντίλης- Βουλευτής Επικράτειας της Ν.Δ., ο εξοχότατος κ. M. SULAIMAN HAMID SALERM ALMAZROUI / Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, ο Πρόξενος της Κοινοπολιτείας Δομίνικα κ. Χρήστος Βαρδίκος, ο κ. Σπυρίδων Πασχάλης – Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Ν. , οΔρ.Νικόλαος Λιάπης - Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ ο κύριος Γεώργιος Ξηραδάκης– Πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας και ο κύριοςΔημήτρηςΜατθαίου – Πρόεδρος AHEPA MARITIME CHAPTER HJ-45 ST’NICHOLAS.
Παρέστησανκαι οι εκλεκτοίχορηγοίτης εκδήλωσηςκατ’ αλφαβητικήσειρά: Ο κ. ΓεωργούληςΕυάγγελος από την AT-PACMaritimeAgenciesIncWorldwide, ο κ. Φωτεινάκης Ανδρέας από την DIMITRIOSKFOTINAKISLTDEngineeringstudies - Shipbuildings - Shiprepair, ο κ. Φραγκούλης Κωστής από την Franman, η κα Μπεζαντάκου Χριστίνα από την KEFIS.A., ο κ. Κορωνάκης Κωνσταντίνος από την Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ, ο κ. Νίκου Γεώργιος από την Εταιρεία Ορκωτών Λογιστών K.S.IGreeceΙΚΕ, η κα Μπεζαντάκου Δανάη από την NavigatorShippingConsultants – YesForum, ο κ. Φλουτάκος Ιωάννη από την URSASHIPBROKERS, ο κ. Σταμουλάς Γεώργιος από την WESTPORTTANKERSS.A
Στα πλαίσια ενημέρωσηςτωνμελών, έχουν προγραμματιστείήδη δυοεπερχόμενέςεκδηλώσειςκαι συγκεκριμένα τηΤετάρτη26/10 στις13:00 μετίτλο“100 χρόνια από τηνΜικρασιατικήΚαταστροφή” καθώς και τηνΤετάρτη02/11/2022 στις 13:00,  θα φιλοξενηθεί στιςεγκαταστάσειςτηςΝαυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς τηνΑ.Ε. Πρέσβη τωνΗνωμένωνΠολιτειώντηςΑμερικήςστηνΕλλάδα, κ. ΓιώργοςΤσούνης.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share