Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
15/12, 09:12

WISTA HELLAS 30-YEAR ANNIVERSARY EVENT Ακολουθώντας τις αρχές της ισότητας συμπερίληψης και της πολυσυλλεκτικότητας

Με στόχο να ενισχυθεί ο ρόλος της γυναίκας ώστε να συμμετέχει ισότιμα στις αποφάσεις για το μέλλον της ναυτιλίας η WISTA HELLAS γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσης της ΑΕ μια όμορφη εκδήλωση στο Divani Apollo στην Bουλιαγμένη.
Την εκδήλωση τίμησαν η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής του υπουργείου ναυτιλίας Μανώλης Κουτουλάκης, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ο πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ Χαράλαμπος Σημαντώνης, η ιδρυτική πρόεδρος της Wista Πόπη Γιαννοπούλου και άλλοι επίσημοι. Το διοικητικό συμβούλιο της Wista Hellas με επικεφαλή την πρόεδρο Έλπη Πετράκη απένειμε τιμητικές διακρίσεις στην Μαρία Συρεγγέλα πρώην γενικό γραμματέα ισότητας και νυν γενική γραμματέας της ΝΔ και στον αρχηγό του ΛΣ Αντιναύαρχο Γεώργιο Αλεξανδράκη για τις γυναίκες του σώματος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα καθιερωμένα βραβεία WISTA Hellas. Το βραβείο Leadership έλαβε φέτος η κυρία Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και Πρόεδρος του Neptune Group, ενώ το βραβείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής έλαβαν η Πλωτάρχης Λ.Σ. Βασιλική Χριστοφοράκη και η Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Νίκη Γιαννακοπούλου.
Στις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν και στο σύντομο βίντεο που προβλήθηκε με μηνύματα των γυναικών που υπηρέτησαν ως πρόεδροι παρουσιάστηκαν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες της WISTA HELLAS με στόχο την ενίσχυση του ρόλου της γυναίκας στην ναυτιλία και την συνεισφορά της γνώσης μεταξύ των μελών της. Σήμερα η Wista Hellas συνεχίζει να εξελίσσεται ακολουθώντας τις αρχές της συμπερίληψης (inclusion) ισότητας (equality) και της πολυσυλλεκτικότητας (diversity). Καλή επέτειο.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share