Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
07/12, 06:12

Νέα διεθνής συνεργασία της C&A STAVROS KASSIDIARIS S.A. με τη γαλλική NAVAL GROUP

Στην υπογραφή σύμβασης με την NAVAL GROUP προχώρησε η εταιρία C&A STAVROS KASSIDIARIS S.A για την κατασκευή ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ισχύος και αυτοματισμού.
Το έργο αφορά τις υπό κατασκευή Φρεγάτες για το Ελληνικό αλλά και το Γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό.
Της επιτυχούς διάκρισης της C&A STAVROS KASSIDIARIS S.A. προηγήθηκαν διαδικασίες αξιολόγησης σύμφωνα με τα ιδιαίτερα αυστηρά STANTARS της NAVAL GROUP σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής του έργου όπως: Εξοπλισμός, υλικά, εμπειρία, περιβαλλοντική διαχείριση, στρατηγικές ανάπτυξης, εταιρική διακυβέρνηση, πιστοποιήσεις και δυνατότητα after sales services.
Ως αποτέλεσμα της ανωτέρω αξιολόγησης, η εταιρία συγκέντρωσε άριστη βαθμολογία: 94,3/100.
Ο ιδρυτής του ομίλου εταιριών C& A Σταύρος Κασιδιάρης δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτή την συνεργασία. Η επιλογή της C&A μεταξύ δεκάδων επιχειρήσεων του χώρου, από τη Naval Group ενισχύει τη θέση της εταιρείας στο χώρο των ναυτιλιακών συστημάτων αυτοματισμού και επιβεβαιώνει την εξειδίκευση και την εμπειρία της η οποία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Naval Group θα οδηγήσει σε άριστα αποτελέσματα σε ποιότητα, καινοτομία και ολοκλήρωση του έργου εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων.”

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share