Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
30/11, 10:11

ELNAVI 50-year Anniversary Event Τέσσερις γενιές στον ναυτιλιακο τύπο

Τα 50 χρόνια του γιόρτασε το μηνιαίο περιοδικό ΕΛΝΑΒΙ στη διάρκεια της 2μερης έκθεσης της WIMA στην πέτρινη αποθήκη του ΟΛΠ.
38 stands των μελών της WIMA πλαισίωναν την έκθεση – το ELNAVI είναι μέλος από το 2006 και έκλεισε την αυλαία της εορταστικά. Γιορτάζοντας με φίλους και συνεργάτες το ELNAVI επέλεξε το @thegrazingtableathens από το Pepper & Sugar με τον ταλαντούχο chef Παύλο Σφικάκη και το κρασί της architect /art designer του stand μας Σάρας Οικονόμου.
Στην ευχαριστήρια ομιλία τους ο Στέφανος Παπανδρέου και Θεανώ Καλαποθαράκου συν εκδότες απευθυνόμενοι στους διακεκριμένους καλεσμένους και φίλους του ELNAVI είπαν: “ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες με την ευκαιρία της 50ης επετείου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την σημερινή σας παρουσία και να επισημάνουμε ότι το ναυτιλιακό περιοδικό ELNAVI διαθέτει μια μακρόχρονη κληρονομιά στον ναυτιλιακό τομέα ακολουθώντας σταθερές αξίες και αρχές. Δεν είναι τυχαίο που αισίως αντιπροσωπεύει τέσσερις γενιές στο ναυτιλιακό έντυπο τύπο.
Εκφράζουμε την εκτίμησή μας σε όλους τους συνεργάτες του περιοδικού που συνέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο στην 50χρονη δημιουργική πορεία και ευχαριστούμε τους αναγνώστες και τους διαφημιζόμενους που μας στήριξαν σε όλες τις συνθήκες της ναυτιλιακής αγοράς.
Τέλος, εκφράζουμε επίσης το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας στον ιδρυτή του ELNAVI Ηλία Καλαποθαράκο, που μας δίδαξε τις αξίες της δημοσιογραφίας δηλαδή την υπεύθυνη και αμερόληπτη ενημέρωση.
Συνεχίζουμε την αδιάλειπτη 50ετή δραστηριότητά μας εμπνευσμένοι από τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας και το χρέος μας προς τις επόμενες γενιές”.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share