Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
30/11, 10:11

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΕΜΕΧΡΟ

Την Τρίτη 21/11 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων αντιπροέδρων της HEMEXPO- της Ένωσης Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού.
Στις τέσσερις θέσεις των Αντιπροέδρων εξελέγησαν οι κ.κ.: Κωνσταντίνος Φανουριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της FARAD S.A., Αθανάσιος Αθανασόπουλος, CEO της UTECO ABEE, Ηλίας Μάλλιος, Διευθυντής Εξαγωγών της SeaBright S.A., Στέφανος Χαρτομαντζίδης, Chief Commercial Officer της LAROS (Prisma Electronics).
Στη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει η κ. Ελένη Πολυχρονοπούλου, πρόεδρος του ομίλου Erma First, Διευθύνουσα Σύμβουλος της METIS και αντιπρόεδρος της SEA Europe- της Ένωσης που αντιπροσωπεύει τα ευρωπαϊκά ναυπηγεία και τη βιομηχανία ναυτιλιακού εξοπλισμού της Ευρώπης.
Σημειώνεται πως οι εκλογές για τη θέση του προέδρου της HEMEXPO διεξάγονται κάθε 5 χρόνια και είναι προγραμματισμένες για το 2024.
Mε αφορμή τις αρχαιρεσίες, η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ελένη Πολυχρονοπούλου επεσήμανε: «Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της HEMEXPO. Στόχος του νέου Δ.Σ είναι να ολοκληρώσουμε όσες σημαντικές πρωτοβουλίες έχουμε ήδη ξεκινήσει ως προς την εξωστρέφεια και την Έρευνα & Ανάπτυξη, αλλά και να αναλάβουμε νέες δράσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είμαι αισιόδοξη πως, ως Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε νέα καινοτόμα προϊόντα και να βελτιώνουμε τη θέση μας στις διεθνείς αγορές, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες ενός απαιτητικού, μα ζωτικού κλάδου. Λαμβάνοντας υπόψη και τη σταδιακή αναγέννηση των ναυπηγείων, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και ευκαιρίες, τις οποίες θα είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε με επαγγελματισμό, ποιότητα και διαρκή εξέλιξη. Οφείλουμε να διατηρήσουμε στο ακέραιο την ανταγωνιστικότητα του κλάδου που υπηρετούμε και αυτή είναι και η μεγαλύτερή μας πρόκληση».

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share