Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
05/10, 09:10

Γεύμα Εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά με ομιλητή τον Νίκο Χαρδαλιά

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε Γεύμα Εργασίας με επίτιμο  καλεσμένο ομιλητή τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, π. Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, π. Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος ο οποίος ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους.
Οι επίτιμοι ομιλητές εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της Λέσχης με τις  γνώσεις και πληροφορίες τους. Μεταξύ άλλων έμφαση δόθηκε στη χώρα μας και τη πρωτοκαθεδρία που έχει εδώ και πολλά χρόνια ως η μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη στον κόσμο με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας.
Ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι η Ναυτιλία υπήρξε ανέκαθεν παράγοντας πλούτου και ευημερίας, διακίνησης ιδεών και συνάντησης πολιτισμών ενώ στην Πατρίδα μας είναι και καθημερινός σύνδεσμος με τα νησιά μας, με τους ακρίτες μας.
Δική του δέσμευση όπως ανέφερε είναι η βελτίωση των υποδομών μας. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση των λιμανιών της Ραφήνας, του Λαυρίου και του Αργοσαρωνικού, αλλά και ή ολοκλήρωση της νέας προβλήτας κρουαζιέρας στο λιμάνι του Πειραιά.
Μετά την εισαγωγική ομιλία έγινε ένα μικρά διάλειμμα για να απολαύσουν τα Μέλη μας το γεύμα τους και οι προσκεκλημένοι μας δεν δίστασαν να απαντήσουν σε καίριες ερωτήσεις.
Μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων, παρέστησαν ανώτατοι εκπρόσωποι και Πρόεδροι σημαντικών φορέων όπως ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου , η Αντιδήμαρχος Πειραιά κυρία Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Πρόεδρος της ΈΕΝΜΑ κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κύριος Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζικών κύριος Γιώργος Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΙΝΤ Δρ. Νικόλαος Λιάπης, ο κύριος Γιώργος Κουμουτσάκος διπλωματικός εκπρόσωπος της Ελλάδος στην UNESCO, και ο ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο ΠΑ ΠΕΙ Δρ. Ευστράτιος Παπαδημητρίου διευθυντής τοι Εργαστήριου Συστημάτων Μεταφορών.
Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης, κατ’ αλφαβητική σειρά: Η κυρία Ελένη Κορωνάκη Διευθύνουσα Σύμβουλος της Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ και η κυρία Μαρία Κορωνάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ. η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, CEO – NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, Concept Founder - YES FORUM και Αντιπρόεδρος - International Propeller Club ( Port of Piraeus) , η κυρία Χριστίνα Μπεζαντάκου, CEO – KEFI S.A., & Γενική Έφορος – ΗΑΤΤΑ, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος της Tsakos Group και η εταιρεία ΒΑΝΟΣ Α.Ε., η οποία εδρεύει στον Πειραιά και δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας από το 1929.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share