Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
05/10, 09:10

Seaorama: Ο Κόσμος της Ναυτιλίας Μια επαναστατική μαθησιακή εμπειρία

Γνωρίστε τη μοναδική εμπειρία της ναυτιλίας μέσα από το παιχνίδι Seaorama: World of Shipping και ζήστε μια καινοτόμο και καθηλωτική μαθησιακή περιπέτεια βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα.
Η ναυτιλία επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας, από τον καφέ που απολαμβάνουμε μέχρι τα smartphones που χρησιμοποιούμε, τα ρούχα που φοράμε, ακόμα και τη σοκολάτα που απολαμβάνουμε. Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι εκείνοι που  δυσκολεύονται να κατανοήσουν τη σημασία της ναυτιλίας και να συλλάβουν τον ζωτικό ρόλο της για την κοινωνία. Το φαινόμενο εντοπίζεται ακόμη πιο έντονα στις νεότερες γενιές οι οποίες θα κληθούν πολύ σύντομα να διαμορφώσουν το μέλλον του κλάδου.
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη εκπαίδευσης και προετοιμασίας μικρών αλλά και μεγάλων,  σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα, γεννήθηκε η ιδέα του Seaorama, ενός ελληνικού βιντεοπαιχνιδιού που δημιουργήθηκε από την  νεοφυή επιχείρηση Seaorama ΙΚΕ. Με γνώμονα το  όραμα αυτό και ενσωματώνοντας την εκτεταμένη εμπειρία των δημιουργών του στον τομέα της ναυτιλίας, το Seaorama: World of Shipping έχει ως στόχο να αποτυπώσει και να παρουσιάσει τη ναυτιλιακή βιομηχανία με τρόπο ελκυστικό αλλά και επιμορφωτικό.
Φανταστείτε ένα βιντεοπαιχνίδι που γεφυρώνει το γνωστικό χάσμα επιμορφώνοντας τους παίκτες ως προς τον οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο της ναυτιλίας και την παγκόσμια βιωσιμότητα παρέχοντας ταυτόχρονα και πληροφορίες για πιθανές επαγγελματικές διεξόδους στον ναυτιλιακό τομέα. Στο "Seaorama: World of Shipping", οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός νεαρού επιχειρηματία που προσπαθεί να οικοδομήσει τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ναυτιλιακή εταιρεία στον κόσμο από το μηδέν.
Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι βυθίζει τους παίκτες στον κόσμο των ναυτιλιακών εταιρειών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν το δικό τους μοντέλο διοίκησης μέσω της διαχείρισης των αναδυόμενων κινδύνων αλλά και των ευκαιριών που προσφέρει ο χώρος.
Μέσα στο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας, οι παίκτες αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις και απαιτήσεις, που προϋποθέτουν στρατηγική σκέψη και αποτελεσματικές επιχειρηματικές τακτικές για να ευδοκιμήσουν. Καθώς το παιχνίδι αντικατοπτρίζει τις εξελίξεις στον πραγματικό κόσμο, οι παίκτες ενθαρρύνονται να εφαρμόζουν βιώσιμες πρακτικές που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις των διεθνών αγορών.
Επιλέξτε μεταξύ πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, πλοίων μεταφοράς χύδην φορτίου ή και δεξαμενόπλοιων για να δημιουργήσετε τον στόλο σας, αλλά πρέπει  να γνωρίζετε ότι διάφοροι παράγοντες του παιχνιδιού μπορεί να επηρεάσουν την επέκταση της εταιρείας σας  ή την επένδυση σε διαφορετικούς τύπους πλοίων.
Με την ενσωμάτωση πραγματικών ναυτιλιακών δεδομένων, το παιχνίδι δημιουργεί τη δική του οικονομία, με ποικίλα σενάρια στα οποία οι παίκτες μπορούν να περιηγηθούν. Από τη συμφόρηση των λιμανιών και την πειρατεία έως τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τις μηχανικές βλάβες και τα ατυχήματα του πληρώματος, το παιχνίδι περιλαμβάνει τις προκλήσεις που προκύπτουν σε καθημερινή βάση στη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Το Seaorama: World of Shipping είναι μοναδικό παγκοσμίως, καθώς κανένα άλλο βιντεοπαιχνίδι δεν προσφέρει κάποια αντίστοιχη εμπειρία στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα μοναδικό ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντες, τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας σχετικά με τη ναυτιλία, θα σας εμπνεύσει βιώσιμες πρακτικές και θα σας αποκαλύψει τις συναρπαστικές ευκαιρίες καριέρας σε αυτόν τον δυναμικό τομέα.
Seaorama: World of Shipping αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2023, ενώ εταιρείες της ναυτιλιακής βιομηχανίας καθώς και διαφόρων κλάδων μπορούν να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες προώθησης που προσφέρει το βιντεοπαιχνίδι (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Μπορείτε να βρείτε και να προσθέσετε το Seaorama:World of Shipping  στην Wishlist σας στο Steam https://store.steampowered.com/app/2002570/SeaOrama_World_of_Shipping/

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share