Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
02/11, 10:11

Wista AGM & Conference 2023 στο Μοντεβίδεο Βράβευση της Δωροθέας Ιωάννου με το βραβείο WISTA Personality of the year

Ρεπορτάζ από το Montevideo - Θεανώ Καλαποθαράκου Co-pubisher ELNAVI

ΜΙΚΡΟστριμωγμένη μεταξύ της πολιτικά πολωμένης Βραζιλίας και της οικονομικά δυσλειτουργικής Αργεντινής, η Ουρουγουάη μοιάζει με χώρα πρότυπο. Περισσότερο από το 95% της ηλεκτρικής ενέργειας προέρχεται από τον ήλιο, τον άνεμο, το νερό και τα βιοκαύσιμα. Τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να παντρευτούν. Οι κάτοικοι μπορούν να αγοράσουν κάνναβη από φαρμακεία. Σε διεθνείς συγκρίσεις, η Ουρουγουάη κατατάσσεται ως η πιο ειρηνική και λιγότερο διεφθαρμένη χώρα της Νότιας Αμερικής. Άλλοι ηγέτες κρύβονται στα παλάτια. Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Λουίς Λακάλε Που, εργάζεται σιωπηλά και μεθοδικά από ένα γυάλινο γραφείο, με θέα από μια πολυκατοικία....
Το φετινό Wista AGM & Conference 2023, έγινε στο Μοντεβίδεο, την πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, με μεγάλη επιτυχία. Με αυτή την ευκαιρία η ελληνική αντιπροσωπεία με πρόεδρο την Έλπη Πετράκη, που παράλληλα είναι και πρόεδρος της Wista International, ήταν παρούσα με τις Δωροθέα Ιωάννου, Ιωάννα Τοπάλογλου, Ελισάβετ Κοσμάτου, Μαρία Καρδαμένη και την υπογράφουσα- για να καταγράψει τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου η Δωροθέα Ιωάννου, CEO του American Club βραβεύθηκε με το βραβείο WISTA Personality of the year.
Τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Δωροθέας Ιωάννου και η ακλόνητη δέσμευσή της για την πρόοδο της ναυτιλιακής βιομηχανίας την κατέστησαν ως μια πραγματικά άξια υποψήφια για αυτή τη διάσημη αναγνώριση.
Ως η πρώτη γυναίκα που ηγήθηκε ενός διεθνούς συλλόγου P&I (Protection and Indemnity), πέτυχε ένα ιστορικό ορόσημο που έχει εμπνεύσει και ενδυναμώσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το ταξίδι της χρησιμεύει ως απόδειξη για το τι μπορεί να επιτύχει η αφοσίωση, η ανθεκτικότητα και το όραμα της και η ακλόνητη δέσμευσή της για την πρόοδο της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο ELNAVI Δεκεμβρίου 2023

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share