Κυριακή, Ιούλιος 14, 2024
13/06, 10:06

Neptune Phos: το πρώτο σκάφος που νηολογήθηκε ψηφιακά υπό ελληνική σημαία μέσω του «niologio.gov.gr»

Το vehicle carrier “Neptune Phos χωρητικότητας 3.800 αυτοκινήτων και κατασκευής 2009 στα ναυπηγεία Hyundai Mipo Dockyards  της Neptune Lines είναι το πρώτο σκάφος της που νηολογήθηκε ψηφιακά υπό ελληνική σημαία μέσω του «niologio.gov.gr».

Αυτή η καινοτόμος πλατφόρμα  διευκολύνει τη διαδικασία καταχώρισης της ελληνικής σημαίας  αναβαθμίζοντάς την σε μια φιλική προς τον χρήστη, μη χρονοβόρα, ψηφιοποιημένη διαδικασία, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς την ολιστική προσπάθεια του ψηφιακού μετασχηματισμού της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

"Στη Neptune Lines, αναγνωρίζουμε ότι η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε την καινοτόμο σκέψη σε ό,τι κάνουμε και δεσμευόμαστε να αγκαλιάσουμε πρωτοβουλίες που οδηγούν το μέλλον της ναυτιλιακής τεχνολογίας".

Η Πρόεδρος του ΔΣ και Πρόεδρος του UGS, Μελίνα Τραυλού,  παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια αυτής της νέας εφαρμογής την περασμένη εβδομάδα στα Posidonia. Η ίδια δήλωσε: «Χαιρετίζω τη νέα εποχή του μητρώου, αυτή της ψηφιοποίησης. Χαίρομαι που το ελληνικό νηολόγιο έχει αρχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με τη δυναμική ανταπόκριση της ελληνικής ναυτιλίας στις σύγχρονες προκλήσεις. Ελπίζω να δω σύντομα την ελληνική σημαία να κυματίζει σε περισσότερα από τα πλοία μας».

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share