Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
23/11, 10:11

Ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αναγορεύτηκε ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος,  μετά από εισήγηση της ανωτέρω Σχολής και ομόφωνης απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής.
Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος, παρουσία της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου, των βουλευτών κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Καθηγητή Οδυσσέα Ιωάννη Ζώρα, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Δημήτρη Κατσαρού, των Αντιπροέδρων του Ε.Α.Π. κ.κ. Ιωάννη Συμπέθερου, Κωνσταντίνου Καραμάνη, Λεωνίδα Δουκάκη, του Αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ Καθηγητή Ευστάθιου Ευσταθόπουλου, του τ. Αντιπροέδρου Ε.Α.Π. Αναπληρωτή Καθηγητή Γεώργιου Σκρουμπή, Δημάρχων, Προέδρων Φορέων, Εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, Εκπροσώπων Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Καθηγητή Μανώλη Κουτούζη και του συνόλου των Μελών ΔΕΠ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π.
Με το πέρας της τελετής αναγόρευσης, ο τιμώμενος Καπετάν Παναγιώτης Ν. Τσάκος πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με την «αμφίδρομη σχέση της Ναυτιλίας με την Οικουμενικότητα του Ελληνικού Πολιτισμού».
Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και μπορεί να αναζητηθεί στο youtube στο σύνδεσμο https://youtube.com/live/P1636_nZZKc?feature=share

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share