Τρίτη, Μαϊος 30, 2023
11/05, 10:05

Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Mediterranean Maritime Academy στον Πειραιά

Την Πέµπτη 4 Μαΐου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δηµοκρατίας κα Μαρίνα Χατζηµανώλη  εγκαινίασε σε ειδική εκδήλωση που πραγµατοποιήθηκε, τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στον Πειραιά του ναυτιλιακού κέντρου εκπαίδευσης Ναυτική Ακαδηµία Mediterranean.
Η κ. Χατζηµανώλη απευθυνόµενη σε στελέχη εταιρειών καθώς και σπουδαστές, υπογράµµισε τη σηµασία που δίνει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στη ναυτική εκπαίδευση, στηρίζοντας και προωθώντας µε συγκεκριµένες δράσεις τα ναυτικά και ναυτιλιακά επαγγέλµατα γενικότερα.
Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω Μαρίνα Χατζηµανώλη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο στους Έλληνες πλοιοκτήτες την Τρίτη 2 Μαΐου, εκφράζοντας την εκτίµηση και την ευγνωμοσύνη της Κυπριακής Διοίκησης για τη διαχρονική στήριξη που παρέχουν στο Κυπριακό νηολόγιο και στην Κυπριακή ναυτιλία γενικότερα.
Η κα Χατζηµανώλη στην οµιλία της παρουσίασε το όραµα καθώς και τους στόχους και προτεραιότητες που έχουν τεθεί από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας µε την ανάληψη των καθηκόντων της, ενώ σηµείωσε τη σταθερή προσήλωση της νέας Κυβέρνησης και του ίδιου του Προέδρου της Δηµοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του κλάδου και τη θωράκιση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής ναυτιλίας.
Παράλληλα, η Υφυπουργός συνοδευόµενη από στελέχη και λειτουργούς του Υφυπουργείου και του Ναυτιλιακού Γραφείου Πειραιά, Cyprus Embassy, Piraeus Maritime Office, πραγµατοποίησε συναντήσεις µε ναυτιλιακές εταιρείες στα πλαίσια της συνεχούς ενηµέρωσης και διαβούλευσης µε τη ναυτιλιακή κοινότητα.
Η κα Χατζηµανώλη παρουσίασε τα γενικότερα πλεονεκτήµατα της Κυπριακής Ναυτιλίας και ειδικότερα το πλαίσιο εγγραφής πλοίων στο Κυπριακό νηολόγιο, στοχεύοντας στην ενίσχυση της συνεργασίας και των συνδυασµένων δράσεων για µια βιώσιµη ναυτιλία.  

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share