Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2023
14/09, 10:09

Συμμετοχή των Ναυπηγείων Χαλκίδας στην έκθεση Expomaritt Istanbul

Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Eskomarine στην έκθεση Expomaritt Istanbul που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Οκτωβρίου 2023
Η εξειδικευμένη ομάδα θα είναι εκεί για να υποδεχτεί όλους τους επισκέπτες.
Ο κ. Ashraf Bayoumi, ο οποίος κατείχε διευθυντικές θέσεις τα τελευταία 23 χρόνια στην εταιρεία και οδήγησε με επιτυχία τα Ναυπηγεία Χαλκίδας σε μια συνεχή ανοδική ανάπτυξη από τη στιγμή που ανέλαβε ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος, θα είναι επίσης παρών για να  συζητήσει τις δυνατότητες συνεργασίας.
Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας συγκαταλέγονται στα κορυφαία ναυπηγεία της Μεσογείου. Οι υπηρεσίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών δεξαμενισμού, είτε προγραμματισμένες είτε για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών επισκευής. Τα τελευταία πενήντα χρόνια εξυπηρετούν απρόσκοπτα τους πελάτες και παραδίδουν τα πλοία  σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και βάσει προϋπολογισμού. Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία, την ευελιξία και την εμπειρία τους και το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Μερικά από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών είναι τα ακόλουθα:

  • • Ανακατασκευή φορτηγίδας σε σκάφος τοποθέτησης καλωδίων DP2
  • • Αντικατάσταση πλώρης σε σκάφος Panamax και μεταφορά φορτίου από το συγκεκριμένο Panamax σε άλλο - εργασία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • • Αντικατάσταση καμένων γεννητριών, πλύσιμο και βαφή μηχανοστασίου σε πλοίο Aframax
  • • Επισκευή ζημιάς στην πλώρη ενός Supramax
  • • Εγκατάσταση BWTS σε μεγάλο αριθμό σκαφών

Στόχος είναι να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα να ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών.
Το όραμα της εταιρείας καθώς και η φιλοσοφία του Διευθύνοντος Συμβούλου των Ναυπηγείων Χαλκίδας, κ. Ashraf Bayoumi, είναι να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις. Τα ναυπηγεία επεκτείνονται σε νέες αγορές αυξάνοντας τον κύκλο των συνεργατών-πρακτόρων μας σε άλλες χώρες και διερευνώντας τομείς στους οποίους θα μπορούσαν να αναπτύξουν νέες δραστηριότητες.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share