Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2023
07/09, 10:09

Ο Αλέξανδρος Προκοπάκης νέος Εκτελεστικός Διευθυντής της ΙΒΙΑ

Η International Bunker Industry Association (IBIA) ανακοίνωσε τον ορισμό του Αλέξανδρου Προκοπάκη ως νέου Εκτελεστικού Διευθυντή της.
Ο Alexander θα συμβάλει καθοριστικά στην διοίκηση της ένωσης μέσω των εξελισσόμενων προκλήσεων και ευκαιριών στη βιομηχανία καυσίμων πλοίων.
Ο Alexander φέρνει ένα ισχυρό υπόβαθρο ενεργειών καθώς η πρόσφατη ηγεσία του ως Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για Mass Flow Meters στην κοινή έρευνα IBIA και BIMCO ήταν καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της επιτυχίας της. Η διαχείρισή του όχι μόνο οδήγησε την πρόοδο εντός της ένωσης, αλλά και ενίσχυσε τη στάση της IBIA σχετικά με τα Mass Flow Meters (MFM).
Εκτός από τη δραστηριότητά του στην IBIA, ο Alexander φέρνει μια πλούσια εμπειρία στη βιομηχανία καυσίμων ως φυσικός προμηθευτής και πιο πρόσφατα ως καινοτόμος στον εφοδιασμό εναλλακτικών καυσίμων. Στο νέο του ρόλο, ο Alexander θα συνεργάζεται στενά με ολόκληρη την ομάδα της IBIA - το Παγκόσμιο Συμβούλιο, τα Περιφερειακά Συμβούλια και τη Γραμματεία της IBIA. Η εστίασή του θα είναι στην εσωτερική διαχείριση της ένωσης, στην εφαρμογή των στρατηγικών σχεδίων του Παγκόσμιου Συμβουλίου και στη διασφάλιση της ευθυγράμμισης σε όλα τα τμήματα της IBIA. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για τη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη του IBIA και την εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών.
Ο Timothy Cosulich, Πρόεδρος της IBIA, παρατήρησε: "Το βάθος της εμπειρίας του Αλέξανδρου στον τομέα ανεφοδιασμού καυσίμων, διαχείρισης και επιχειρηματικής καινοτομίας τον καθιστά ιδανική επιλογή για αυτόν τον βασικό ρόλο στην IBIA. Με πλήρη εμπιστοσύνη, πιστεύουμε ότι με την προσθήκη του, Η ένωση είναι έτοιμη να φτάσει σε νέα ύψη και να διατηρήσει την παράδοσή της στην ηγετική της θέση στη βιομηχανία καυσίμων».
Το Διοικητικό Συμβούλιο της IBIA και ο Πρόεδρός του, Timothy Cosulich, καλωσορίζουν θερμά τον Alexander, προσδοκώντας με ανυπομονησία τις κοινές επιτυχίες και τα ορόσημα στο ταξίδι που ακολουθεί. Ενθαρρύνει τα μέλη και τους συνεργάτες να συμμετάσχουν μαζί για να εκφράσουν τα συγχαρητήρια και την υποστήριξή τους στον Αλέξανδρο Προκοπάκη.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share