Τρίτη, Μαϊος 30, 2023
02/03, 10:03

Ο Όμιλος C&A Stavros Kassidiaris γιόρτασε τη νέα χρονιά στο Beluga

Στο εστιατόριο/club Beluga χτύπησε η καρδιά του Πειραιά την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτυ του Ομίλου C&A Stavros Kassidiaris S.A. για το καλωσόρισμα της χρονιάς.
Ο πρόεδρος και ιδρυτής του ομίλου μαζί με την σύζυγό του Θεώνη και τον γιο τους Πέτρο είχαν την χαρά να υποδεχθούν συνεργάτες και φίλους από το χώρο της ναυτιλίας καθώς και διακεκριμένους παράγοντες του Πειραιά.
Την εκδήλωση τίμησαν οι βουλευτές Γιάννης Τραγάκης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της Μαρίνας Φλοίσβου Σταύρος Κατσικάδης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βλαχάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ναυτιλίας Γιώργος Ξηραδάκης, ο πρόεδρος του Lloyd’s Register Πειραιά Θεοδόσης Σταματέλλος και άλλοι επίσημοι.
Η C&A είναι εξειδικευμένη και καταξιωμένη στον διεθνή ναυτιλιακό χώρο παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων, υπηρεσιών & πιστοποιήσεων σε θέματα αυτοματισμού, μετρητικών συστημάτων, διανομής και διαχείρισης ενέργειας, προστασίας μηχανών και λεβήτων, πυρανίχνευσης, κτλ.
Η συνεχής εξέλιξη της επιχείρησης, η εξωστρέφεια και η καινοτομία ως βασική φιλοσοφία μας ανοίγει περεταίρω ορίζοντες για διεθνείς εμπορικές συνεργασίες και για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την εμπορία καλωδίων ναυτικού τύπου και ηλεκτρολογικό υλικό του Οίκου Hyundai Electric καθώς και προωθεί με επιτυχία στην αγορά pressure – level transmitters που κατασκευάζει η θυγατρική επιχείρηση του ομίλου Selectron S.A..

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share