Παρασκευή, Σεπτέμβριος 22, 2023
02/03, 10:03

Κοπή πίτας ΕΛΙΝΤ

Με την συμμετοχή φίλων και φορέων της ναυτιλίας το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2023.
Ο Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, Δρ. Νικόλαος Λιάπης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. για την εθελοντική συμβολή τους στην πορεία και το έργο του Ινστιτούτου. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους παρισταμένους η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργία και το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. να συνεχίσει δυναμικά το έργο του με διοργάνωση εκδηλώσεων και με ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της Ναυτικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα.
Ο Δρ. Λιάπης επεσήμανε πως το Ινστιτούτο εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που αυτές παρέχουν, προχωρά σε νέα μέσα για την επίτευξη των σκοπών του, όπως την ηλεκτρονική επανέκδοση των «Σελίδων Ναυτικής Τεχνολογίας», τη συμμετοχή του Ινστιτούτου σε ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με Πανεπιστημιακούς φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου, τη διοργάνωση συζητήσεων με θέματα Ναυτικής Τεχνολογίας και Ναυτιλίας που θα αναμεταδίδονται ζωντανά, την μετεξέλιξη του κορυφαίου Επιστημονικού του Συνεδρίου «Ετήσιο Συνέδριο Ναυτικής Τεχνολογίας» και την υπογραφή και υλοποίηση Μνημονίων Συνεργασίας με Επαγγελματικούς, Ακαδημαϊκούς και Κρατικούς Φορείς. Τέλος, ο Δρ. Λιάπης ανέφερε και την νέα δυνατότητα εγγραφής Εταιριών ως μέλη, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τις Εταιρίες και ενδυνάμωση του ΕΛ.Ι.Ν.Τ, και δυναμική μέχρι τώρα συμμετοχή. Την κοπή της Πίτας ακολούθησε ελαφρύ γεύμα, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Technava S.A, καθώς και κλήρωση δώρων. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη συνέχιση του έργου του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. στη Ναυτιλιακή Κοινότητα.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share