Κυριακή, Ιούλιος 14, 2024
27/06, 09:06

Ο Πρόεδρος ΝΕΕ Δρ Γ.Δ Πατέρας αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών τουΠανεπιστημίου Αιγαίουαναγορεύτηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου,ο Πρόεδρος του Ναυτικού  Επιμελητηρίου Ελλάδος.Η αναγόρευση πραγματοποιήθηκε από τονπρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθηγητή Δημήτρη Παπαγεωργίου,την κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησηςκαθηγήτρια Μαρία Λεκάκουκαι τον πρόεδρο του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, καθηγητήΣεραφείμ Κάπρο. Πρόκειται για την ύψιστη ακαδημαϊκή τιμή από τα μέλη του διδακτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού.
Ο Δρ Γιώργος Δ. Πατέρας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο καίριο ζήτημα τηςπράσινης μετάβασης: «Το Αιγαίο και η Μεσόγειος είναι το σπίτι μας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε ξανά περιβαλλοντικό λάθος».
Η κλιματική κρίση βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και αυτή την στιγμή θα πρέπει να επικρατήσει η επιστήμη και όχι οι πολιτικός λόγος. Όλοι αυτοί οι υπερβολικοί περιβαλλοντικοί κανονισμοί θα προκαλέσουν αλλαγή του τρόπου εκτέλεσης των μεταφορών, με κακό αποτέλεσμα. Η Μεσόγειος φημίζεται για τα νησιά της… Μην δημιουργήσουμε περιβαλλοντικούς κανονισμούς που θα αδειάσουν τα νησιά μας. Αντίθετα πρέπει να προστατέψουμε τα νησιά μας με λιγότερους από 200.000 κατοίκους και να τους δώσουμε χρόνο να προσαρμοστούν».

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share