Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2024
23/05, 10:05

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στην ελληνική εταιρεία Logistics και στους δύο δυνατούς οργανισμούς "WIMA" & " ELINT"

Πραγματοποιήθηκε στις 17/05 Παρασκευή στα γραφεία της V.Ships το event για την υπογραφή μνημονίων συνεργασίας της ελληνικής εταιρείας Logistics και στους δύο μεγάλους οργανισμούς ,την "WIMA" & "ELINT".

Την εξαίρετη εκδήλωση διοργάνωσε ο Marios Bougioukas, Chief Officer (Μέλος του Δ.Σ. ελληνικής εταιρείας Logistics) ο οποίος είχε στόχο την υπογραφή μνημονίων συνεργασίας.

Ο κ. Μάριος Βουγιούκας μίλησε για τα θετικά αυτής της συνεργασίας και υπογράμμισε ότι η τεχνογνωσία των 2 οργανισμών θα γίνει η επίλυση πολλών προβλημάτων της ναυτιλίας και των logistics. Επίσης ανέφερε πως η WIMA που είναι ήδη ένας τεράστιος πάροχος Logistics θα συμπράξει για το κομμάτι του Maritime Logistics με την ELINT που είναι ένας τεράστιος πάροχος τεχνολογίας. Οπότε απ την μια υπάρχει απανθρακοποίηση και τεχνολογία κι απ την άλλη υπάρχει το κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στους χαιρετισμούς έδωσε το παρόν ο Βασίλης Ζεϊμπέκης (Πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας Logistics & καθηγητής πανεπιστημίου Αιγαίου) ο οποίος ανέφερε ότι η όλη προσπάθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και εξέφρασε την χαρά του για την υπογραφή δύο ιδιαίτερα σημαντικών μνημονίων συνεργασίας. Στα Ποσειδώνια θα ακολουθήσει και ένα event γι’ αυτές τις συμφωνίες.

Η περίοδος που υπογράφονται τα μνημόνια συνεργασίας βρίσκουν τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού να δέχονται πιέσεις που επηρεάζουν την ομαλή διακίνηση των αγαθών, ειδικότερα οι πρόσφατες εντάσεις στην περιοχή της Ερυθράς θάλασσας έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα και προκλήσεις στην ομαλή διακίνηση θαλάσσιων εμπορευματικών ροών.

Τον λόγο πήρε και ο κ. Ηλίας Χαρζηεφραιμίδης (Πρόεδρος του οργανισμού WIMA) ο οποίος εξέφρασε την χαρά του και την βεβαιότητά του γι αυτή την συνεργασία. Ανέφερε δε πως το όραμα του οργανισμού στην ουσία είναι η ένωση ορισμένων εταιρειών από κάθε τομέα διαφορετικό της ναυτιλίας και η ανταλλαγή

τεχνογνωσίας από τον έναν τομέα στον άλλον. Πριν από 18 χρόνια η "WIMA" αποτελούταν μόνο 5 εταιρίες και τώρα χάρη στη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας, οργανισμός έχει φτάσει στις 65 εταιρείες που έχουν σκοπό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μπορούμε να λύνουμε όλα τα προβλήματα. Η ελληνική ναυτιλία είναι νούμερο 1ο και η λάμψη της είναι παγκόσμια.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share