Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
09/05, 10:05

Γεύμα Εργασίας Μάκη Βορίδη στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας, με επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη.
Τα μέλη είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στον κ. Μάκη Βορίδη προκαλώντας έναν εποικοδομητικό διάλογο με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με θέματα επικαιρότητας που αφορούν την Ελλάδα, τις προκλήσεις των επερχόμενων Ευρωεκλογών και το σημαντικό ρόλο της Ναυτιλίας.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην σημαντική προσφορά της Ε.Ε.Ε. μέσω του ευρύτερου Ναυτιλιακού κόσμου των 50.000.000 ευρώ για την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στη Θεσσαλία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτατοι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων ή ενώσεων όπως: ο κ. Χαράλαμπος Σημαντώνης Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ), ο κ. Κέλλας Δημήτριος Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Λαρίσης, ο κ. Νικόλαος Βερνίκος Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ICC HELLAS) ο π. Βουλευτής Καρδίτσας κ. Παύλος Σιούφας η κα Βούλα Πατουλίδου υποψήφια Ευρωβουλευτής Ν.Δ., ο κ. Γιάννης Σαχίνης Πρόεδρος της αδελφότητας Υδραίων.
Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξης τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρευρέθηκαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης κατ’ αλφαβητική σειρά: ο κ. Θανάσης Μαρτίνος Διευθύνων Σύμβουλος της Eastern Mediterranean Maritime limited., ο κ. Πάνος Ηλιόπουλος ceo της Ilios Shipping co s.a., Εκ μέρους του Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και του  Δρ. Νικόλαου Τσάκου, ο Ναύαρχος Στέλιος Κωστάλας της εταιρείας Tsakos Group. 
Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την απονομή αναμνηστικής τιμητικής πλακέτας στον επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη. Ενός κάδρου που φέρει τον όρκο της Θέμιδος και έχει εγχάρακτη αφιέρωση στον Υπουργό.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share