Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
28/03, 10:03

Η C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε., αναλαμβάνει ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.

Η C&A Stavros Kassidiaris S.A., διακεκριμένη στο χώρο της παροχής υπηρεσιών αυτοματισμού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια δυναμική συνεργασία με την Eltrak S.A., ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο του βαρέως εξοπλισμού σε ναυτιλία και βιομηχανία.
Πρόκειται για έργο που αφορά το σχεδιασμό και την κατασκευή πινάκων ελέγχου, γεννητριών 3000 KVA (deck generators), διαχείρισης ισχύος και πινάκων διανομής και εκκίνησης για τον βοηθητικό εξοπλισμό, για 6 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Η εταιρεία ανέλαβε επίσης την εγκατάσταση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Για το σημαντικό αυτό εγχείρημα, η C&A Stavros Kassidiaris S.A. αντιπροσωπεύοντας τους σημαντικότερους διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους ηλεκτρομηχανολογικού υλικού, θα χρησιμοποιήσει υλικά κορυφαίας τεχνολογίας της Hyundai Electric & Energy System Co. Ltd και της Selco Aps.
Αυτή η συνεργασία αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της C&A για υψηλή ποιότητα και καινοτομία, καθώς συγκεντρώνουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους μας για να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share