Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
08/02, 10:02

Συνεχίζει ως “Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία” του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο καλωσορίζει τον επαναδιορισμό του Βοηθού Γενικού Διευθυντή του, κ. Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, ως “Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία” του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, για την Κύπρο, για τη περίοδο 2024-2025.
Ταυτόχρονα εκφράζει τις ειλικρινές του ευχαριστίες προς το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, για τη στήριξη και προώθηση του επαναδιορισμού του, στη θέση αυτή, κάτι που αντικατοπτρίζει την αναγνώριση της συνεχούς και ουσιαστικής συμβολής του ιδίου αλλά και του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, προς την ενημέρωση των νέων για τα οφέλη και τις προοπτικές μιας σταδιοδρομίας στα ναυτικά επαγγέλματα.
Ο κ. Ιωσηφίδης εκπροσωπεί με επιτυχία την Κύπρο ως Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία τα τελευταία οκτώ χρόνια. μέσω της πολυετούς εκπαιδευτικής δράσης του Επιμελητηρίου. Μερικές από τις σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις του Επιμελητηρίου, είναι το Πρόγραμμα “Υιοθεσίας Πλοίου”, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία 17 χρόνια, με την πολύτιμη συνεργασία της Κυπριακής Ένωσης για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA), οι επισκέψεις και παρουσιάσεις σε γυμνάσια και Λύκεια, η διοργάνωση και η συμμετοχή σε εκθέσεις καριέρας Παγκύπρια.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share