Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
01/02, 08:02

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο γιόρτασε 35 χρόνια Προσφοράς με “Επίσημο Δείπνο”

Το 2024 σηματοδοτεί ένα ιστορικό ορόσημο για το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, καθώς γιόρτασε τα 35 Χρόνια από την ίδρυσή του, στις 26 Ιανουαρίου 1989. Με την ευκαιρία της επιτυχούς συμπλήρωσης 35 Χρόνων, παρέθεσε “Επίσημο Δείπνο” την ακριβή ημέρα της επετείου του, Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.
Στο Δείπνο παρευρέθηκαν, η Α.Ε. Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Αννίτα Δημητρίου, Υπουργοί, Βουλευτές, Διπλωμάτες, Κρατικοί Αξιωματούχοι, αντιπρόσωποι Επαγγελματικών Οργανισμών καθώς και ανώτατα διευθυντικά στελέχη της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας της Κύπρου.
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο Ναυτιλιακό Επιμελητήριο για την αξιοσημείωτη πορεία του τα τελευταία 35 χρόνια, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του Επιμελητηρίου στην εκπροσώπηση της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και μετέφερε την εκτίμηση της Κυβέρνησης του για την παραγωγική συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή του στη διαμόρφωση της Κύπρου ως κορυφαίου ναυτιλιακού κέντρου.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Θέμης Παπαδόπουλος, ανασκοπώντας την επιτυχημένη πορεία του Επιμελητηρίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς διαδοχικές Κυβερνήσεις, Πολιτικά Κόμματα, Συνεργάτες και Μέλη του Επιμελητηρίου για την διαχρονική τους στήριξή. Τόνισε επίσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ναυτιλία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεχούς και στενής συνεργασίας του Κράτους και Επιμελητηρίου, για την προώθηση πολιτικών που θα επιτρέψουν περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξη της Ναυτιλίας και κατ' επέκταση της Κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας.
Δράττοντας της ευκαιρίας, το Επιμελητήριο παρουσίασε επίσης το ανανεωμένο του λογότυπο, συμβολίζοντας ταυτόχρονα την ιστορία, την εξέλιξη και το όραμα του Οργανισμού για το μέλλον.
Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής του ευθύνης αλλά και του σημαντικού κοινωφελούς έργου που επιτελεί γενικότερα η Ναυτιλιακή Βιομηχανία στην Κύπρο, το Επιμελητήριο έκανε επίσης δωρεά €17,000 προς τον φιλανθρωπικό Σύνδεσμο “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή”, από εισφορές των Εταιρειών-Μελών που παρέθεσαν στο Επίσημο Δείπνο.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share