Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
15/12, 09:12

Μαρίνα Χατζημανώλη: “Η Ελλάδα είναι η μητέρα πατρίδα για την Κύπρο και στην ναυτιλία”

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη δεξίωση παρέθεσε η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας προς τιμήν των στελεχών της ελληνικής ναυτιλίας καταδεικνύοντας την μακρόχρονη συνεργασία των δυο χωρών.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο στο Μικρολίμανο με την παρουσία φίλων και συνεργατών από την ναυτιλιακή κοινότητα του Πειραιά.
Η κα. Χατζημανώλη ευχαρίστησε τα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας για την υποστήριξη τους προς το κυπριακό νηολόγιο το οποίο συμπληρώνει 60 χρόνια λειτουργίας.
Τόνισε ότι το Κυπριακό υφυπουργείο Ναυτιλίας θα συνεχίσει την αναβάθμιση και την υπεύθυνη εξέλιξη με γνώμονα την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και την ενσωμάτωση των πολιτικών βιωσιμότητας πρωτοπορώντας ως μεγάλη ναυτιλιακή δύναμη.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο πρέσβυς της Κύπρου Σταύρος Αυγουστίδης, ο γενικός διευθυντής του υφυπουργείου ναυτιλίας Dr Στέλιος Χειμωνάς και τα στελέχη του κυπριακού νηολογίου στον Πειραιά Άδωνης Παυλίδης, Χρήστος Καρετζής και σημαντικά ονόματα της Ελληνικής και Κυπριακής ναυτιλίας.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share