Παρασκευή, Δεκέμβριος 08, 2023
16/11, 09:11

Η ΕΕΕ τιμά τους ναυτικούς για την θαλάσσια υπηρεσία τους

Η Πρόεδρος, Μελίνα Τραυλού και Μέλη του Προεδρείου υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και βράβευσαν τους κ. Νέστωρα Ελευθερίου και κ. Ιωάννη Νάσση, στο πλαίσιο της τιμητικής αναγνώρισης συνταξιούχων ναυτικών με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία, που διοργανώνεται ετησίως από την ΕΕΕ.
«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια τιμούμε ως Ένωση, για ακόμα μία χρονιά, ναυτικούς μας με τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία. Τους δικούς μας ανθρώπους, που αποτελούν το φωτεινό διαχρονικό σύμβολο του ναυτικού μας έθνους.
Η ιστορική μας υπεροχή, η ναυτοσύνη μας είναι ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ελληνικής, ανθρωποκεντρικής ναυτιλίας.
Τους ευχαριστούμε δημόσια και τους τιμούμε, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό τους την αφοσίωση, την προσφορά και την πίστη στη ναυτική μας παράδοση.
Είναι καθήκον και χρέος μας να συμβάλουμε όλοι μαζί, συλλογικά και με ένα σχέδιο εθνικό στην ανάδειξη και στην προάσπιση του ναυτικού επαγγέλματος, της ναυτοσύνης μας, της ιστορίας μας.»

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share