Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
14/03, 10:03

Ο Διονύσης Θεοδωράτος, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group

Την θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της Attica A.E. ανέλαβε ο κ. Διονύσης Θεοδωράτος ο οποίος στα νέα του καθήκοντα θα έχει την ευθύνη του Εμπορικού Πυλώνα και του Πυλώνα Ναυτιλιακής Εκμετάλλευσης.
O κ. Θεοδωράτος έχει εμπειρία πάνω από 30 έτη στο χώρο των πωλήσεων και του marketing. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Group το 1996 και έκτοτε μέσα από την ανάληψη μιας σειράς ρόλων ευθύνης έχει συμβάλλει ουσιαστικά στη δυναμική πορεία και ανάπτυξη του Ομίλου.
Από το 2016 κατείχε τη θέση του Επιτελικού Διευθυντή Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Attica Group. Είναι μέλος των διοικητικών συμβουλίων των θυγατρικών του Ομίλου και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).
Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Σύμης και Λέρου, για τη μακροχρόνια προσφορά του στη νησιωτική Ελλάδα μέσω της θέσης του ως Επιτελικός Διευθυντής Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Attica Group.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share