Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
28/09, 10:09

Στο στόλο της Seaven Tanker & Management το νέο απόκτημα M/T “Seaven Grace” υψώνοντας την ελληνική σημαία

Ακολουθώντας μια πολιτική συνεχούς επέκτασης στον τομέα των μικρών χημικών δεξαμενοπλοίων, η Seaven, διάδοχος εταιρία της Evia Petrol Group, που ιδρύθηκε το 2003, πρόσφατα απέκτησε το υπό ελληνική σημαία 5.695 dwt oil/ chemical tanker vessel, M/T “Seaven Grace.
Ο στόλος της Seaven Tanker & Dry Management αποτελείται από έντεκα μοντέρνα μεσαίου μεγέθους oil/ chemical tankers, διπλών τοιχωμάτων και εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα λειτουργίας και φέρουν όλα την ελληνική σημαία.
Ο στόλος της Seaven Tanker & Dry Management ταξιδεύει μεταξύ των λιμανιών της Μεσογείου, της Μαύρης Θάλασσας και της Βόρειας Ευρώπης και ναυλώνεται από απαιτητικές και ευυπόληπτες πετρελαϊκές εταιρείες.
Η εταιρεία έχει επίσης υπό τη διαχείρισή της έξι πλοία μεταφοράς τσιμέντου, τα οποία ταξιδεύουν κυρίως σε λιμάνια της Μεσογείου και είναι ναυλωμένα από μεγάλες εταιρείες τσιμέντου πρώτης κατηγορίας και εμπόρους τσιμέντου.
Η Seaven Tanker & Dry Management διατηρεί ένα σύστημα Ασφάλειας, Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα και την πιστοποίηση των κωδικών ISM και ISPS, από τους Νηογνώμονες του Bureau Veritas για πλοία Ελληνικής Σημαίας και RINA για τα πλοία σημαίας Παναμά και σύμφωνα με τα πρότυπα και την πιστοποίηση ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000, ISO/IEC 27001 και ISO 45001.
Η Seaven Tanker & Dry Management είναι Μέλος της Intertanko, Bimco, Helmepa  και της EENMA (Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων).
Τον Νοέμβριο του 2018, η Seaven Tanker & Dry Management έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο, με πλοία κάτω των 10.000 DWT, που πιστοποιήθηκαν από το Green Award Foundation. Η Seaven στοχεύει να συνεχίσει την επέκταση και την ανάπτυξή της τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών λειτουργώντας με ασφάλεια σε μια απαιτητική αγορά. “Η θάλασσα είναι η διαδρομή μας και η εταιρική αξιοπιστία ήταν πάντα προτεραιότητά μας. Αυτό είναι που κάνει την Seaven μοναδική και παγκοσμίως αναγνωρισμένη”, δηλώνει η εταιρεία. 

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share