Τετάρτη, Μάρτιος 22, 2023
26/01, 09:01

Το ανανεωμένο Σωματείο “Παιδιά της Γης” έκοψε την πίτα του

Εγκαινιάζοντας μια εξωστρεφή και δραστήρια φάση στην 27χρονη πορεία του το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Παιδιά της Γης” με ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του στο χώρο Athene στο κέντρο της Αθήνας.
Το Σωματείο ιδρύθηκε το 1996 από την Λήδα Βαρδινογιάννη συνεισφέροντας ρουχισμό, σίτιση, φάρμακα και υλικοτεχνική υποδομή σε οικογένειες και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης, έχει βοηθήσει παραπληγικά παιδιά με εξοπλισμό για την μετακίνηση τους και είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε έκκληση για βοήθεια.
Η πρόεδρος και δικηγόρος κα Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη είπε ότι “παρά τα τρία χρόνια πανδημίας έχουν υλοποιηθεί περίπου 50 δράσεις για συμπαράσταση οικογενειών, παιδιών και ιδρυμάτων όπως η Αρχιεπισκοπή Νίκαιας και το Χατζηκυριάκειο.
Το Σωματείο φροντίζει να υπάρχει συνεχής ροή επίπλων, βιβλίων, ρούχων και είναι σε αναζήτηση μόνιμου φιλανθρωπικού έργου για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη”.
Αξίζει να τονιστεί ότι το Σωματείο είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Τράπεζα Τροφίμων και διατηρεί αποθήκη από όπου διακινούνται τα υλικά και ο εξοπλισμός προς διάθεση. 

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share