Παρασκευή, Δεκέμβριος 08, 2023
07/09, 10:09

Τo “Celestyal Journey” ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι

Το νεότερο πλοίο του στόλου της Celestyal, το Celestyal Journey, απέπλευσε για το παρθενικό του ταξίδι στο Αιγαίο, έχοντας στο τιμόνι της κρουαζιέρας, τον εξαιρετικά έμπειρο καπετάνιο κ. Άγγελο Βασιλάκο.
Αναχωρώντας από τον Πειραιά το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου, οι πρώτοι επιβάτες του Celestyal Journey απολαμβάνουν την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο (Κρήτη), τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο, συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας να μυεί τους επιβάτες της στον πολιτισμό των προορισμών που προσεγγίζει.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης σχολίασε: «Στις 02 Σεπτεμβρίου, ξεκινήσαμε με επιτυχία να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία, γιορτάζοντας τον πρώτο απόπλου του νεότερου πλοίου μας, Celestyal Journey. Είναι μια συναρπαστική περίοδος για τη Celestyal, καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε στον στόλο μας, σηματοδοτώντας με αυτή την ευκαιρία την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στο όραμά μας να προσφέρουμε μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής.»
Γιορτάζοντας το εναρκτήριο ταξίδι του Celestyal Journey και αναδεικνύοντας τη σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα των αναβαθμισμένων καμπινών με μπαλκόνι του πλοίου, η Celestyal παρατείνει την ειδική προσφορά της για δωρεάν αναβάθμιση καμπίνας κατηγορίας σουίτας σε όλες τις κρατήσεις* μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, για κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2023. Αυτή περιλαμβάνει τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων "Τρεις Ήπειροι" που ξεκινά με το νέο πλοίο από τις 21 Οκτωβρίου, καθώς και τις ειδικές εορταστικές κρουαζιέρες 8, 11, 18 και 19 διανυκτερεύσεων που αναχωρούν τον Δεκέμβριο (στις 16 Δεκεμβρίου για τις κρουαζιέρες 11 και 19 διανυκτερεύσεων, στις 09 Δεκεμβρίου για την κρουαζιέρα 18 διανυκτερεύσεων και στις 27 Δεκεμβρίου για την κρουαζιέρα 8 διανυκτερεύσεων).
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες του Celestyal Journey μπορείτε να βρείτε στο celestyal.com, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες ειδικές προσφορές μπορείτε να βρείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.
*Η διάθεση υψηλότερης κατηγορίας καμπίνων σε σουίτα θα ισχύει για όλες τις κρατήσεις XD, SJA, SJB που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σχετικά με τη Celestyal
Η Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.
Βραβεία 
Από το  2014 έως σήμερα, η Celestyal έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.  Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 15 Χρυσά, 10 Ασημένια και 9 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία», «Διοργάνωση Δημοσιογραφικών ταξιδιών και ταξιδιών Εξοικείωσης», «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος», «Δημοσιογραφική Προβολή» και Στρατηγική Marketing. 
Τον Δεκέμβριο 2022, η Celestyal κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και τα χάλκινο βραβείο στα British Travel Awards για την κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας Μικρού Μεγέθους». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.
Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.
Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

ELNAVI Newsletter
Περισσότερες πληροφορίες : ELNAVI,
Αριστείδου 19, Πειραιάς 18531, 
Tel.: +30 210 45.22.100, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share